ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Λιγκουίνι με κάσιους από την Mamatsita

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Σε αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε al dente.
  • Στον πολυκόφτη, αλέθουμε τα κάσιους μαζί με το νερό και τον ντοματοπελτέ.
  • Σε ένα βαθύ, αντικολλητικό σκεύος προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Το ζεσταίνουμε και το αρωματίζουμε με την σκελίδα του σκόρδου, την οποία στη συνέχεια αφαιρούμε.
  • Μετά, προσθέτουμε το μείγμα με τα αλεσμένα κάσιους, την ψιλοκομμένη ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε την σάλτσα για 1-2 λεπτά.
  • Προσθέτουμε 1-2 κουτάλες από το νερό βρασμού των ζυμαρικών και στη συνέχεια προσθέτουμε τα ζυμαρικά.
  • Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό κι ανακατεύουμε καλά.
  • Λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και απολαμβάνουμε!

Σχετικές Συνταγές