ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μακαρονάδα Σαλονικιά από τον Άκη Πετρετζίκη

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Παίρνουμε ένα μπολ και βάζουμε μέσα τη φέτα, το γιαούρτι, το κασέρι, το μέλι, τη μουστάρδα, τα φύλλα από το θυμάρι ψιλοκομμένα, αλάτι και πιπέρι.
  • Βάζουμε στο μούλτι το σκόρδο, το ελαιόλαδο και χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Προσθέτουμε το μείγμα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
  • Ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι για να σπάσει η φέτα και προσθέτουμε το νερό από τα μακαρόνια που βράζουν.
  • Ανακατεύουμε πολύ καλά.
  • Σουρώνουμε τα μακακρόνια και τα βάζουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
  • Ανακατεύουμε καλά 2-3 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
  • Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Συμπλήρωσε την αγαπημένη σου ντόπια συνταγή στο apotontoposou.gr και πάρε μέρος σε έναν μοναδικό διαγωνισμό!

Σχετικές Συνταγές